Висловлюємо щиру подяку

Минулого тижня – 3 та 4 травня 2019 року, працівниками НІЕЗ «Переяслав» спільно з представниками міської громади були проведені заходи щодо впорядкування музейних предметів – бронетанкової, артилерійської та автомобільної техніки, розташованої на Меморіалі Слави м. Переяслава-Хмельницького.

Упродовж цих днів було здійснено підготовку предметів до консервації: видалення іржі, старої фарби, фарбування. Також проводилася робота з упорядкування прилеглої території.

Колектив Заповідника висловлює щиру подяку тим, хто знайшов час, бажання та сили й відгукнувся та долучився до проведення даного виду робіт.

Окрему подяку висловлюємо педагогічному та студентському колективам Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди, котрі одні з перших долучилися до співпраці. А також небайдужим мешканцям міста: Ірині Присіч, Світлані Помойницькій, Юрію Шинкарю, Жанні Федорук, Андрію Іващенку, керівництву та працівникам НЦК «Зустріч», міській владі за активну участь та сприяння у допомозі.

Лише спільними зусиллями та при дбайливому ставленні ми збережемо історію нашого краю, працю цілого покоління творців нашого міста як міста-Музею.

З повагою та надією на подальшу співпрацю, головний зберігач фондів НІЕЗ «Переяслав» Аліна Задорожня.