Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення «Про присвоєння Національному історико-етнографічному заповіднику «Переяслав» імені Михайла Сікорського»

З метою залучення представників громадськості до розгляду пропозицій, Національний історико-етнографічний заповідник «Переяслав» повідомляє про організацію ним проведення громадського обговорення «Про присвоєння Національному історико-етнографічному заповіднику «Переяслав» імені Михайла Сікорського».

Участь у громадському обговоренні можуть брати фізичні та юридичні особи, а також громадські об’єднання, що не є юридичними особами.

Юридична особа, якій пропонується присвоїти ім’я фізичної особи:

Національний історико-етнографічний заповідник «Переяслав»

Фізична особа, ім’я якої пропонується присвоїти юридичній особі:

Михайло Іванович Сікорський

Варіант майбутньої назви установи:

Національний історико-етнографічний заповідник «Переяслав» імені Михайла Сікорського

Адреса електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Відповідальна особа:

Заступник генерального директора з науково-методичної роботи Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав», Колибенко Олександр Володимирович, тел.: (066) 388 06 75

Строк та форма для подання пропозицій (зауважень):

Пропозиції та зауваження учасників обговорення приймаються до 1 червня 2021 року.

Пропозиції та зауваження надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Завантажити Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговоренняІнформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення«Про присвоєння Національному історико-етнографічному заповіднику«Переяслав» імені Михайла Сікорського»: https://drive.google.com/file/d/1mvKMwACD4tTmhDcRp0NWzS9mgI_RRcT5/view?usp=sharing