Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції: «Середня Наддніпрянщина: матеріальна та духовна культура» (спеціальна тема: Переяславщина)

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції: «Середня Наддніпрянщина: матеріальна та духовна культура» (спеціальна тема: Переяславщина).

 Конференція відбудеться  10-11 червня 2022 р. в Національному історико-етнографічному заповіднику «Переяслав» (м. Переяслав, Київська область)

 Для обговорення пропонуємо такі напрямки:

  1. Матеріальна та духовна культура давнього населення краю.
  2. Історико-етнографічна характеристика Переяславщини.
  3. Народні традиційні ремесла та промисли.
  4. Звичаєво-обрядова культура.
  5. Народна творчість: традиції та сучасність.
  6. Етнографічне музеєзнавство.

Для участі в роботі конференції необхідно заповнити електронну форму учасника до 15 квітня 2022 р. за посиланням: https://forms.gle/1XyUbGYoqJLwhtW36.

Про включення доповіді до програми конференції буде повідомлено додатково.

Тексти статей, доповідей, повідомлень необхідно надіслати до 01 червня 2022 р. на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Матеріали конференції будуть опубліковані у збірнику наукових статей «ПЕРЕЯСЛАВІКА: НАУКОВІ ЗАПИСКИ НАЦІОНАЛЬНОГО ІСТОРИКО-ЕТНОГРАФІЧНОГО ЗАПОВІДНИКА «ПЕРЕЯСЛАВ»

Завантажити інформаційний лист: https://drive.google.com/file/d/1pwAwGod5FYEt82b6zvCAC-b5xWojHbe7/view?usp=sharing