Запрошуємо взяти участь у роботі Всеукраїнської наукової конференції «Дослідження, збереження та популяризація пам’яток історико-культурної спадщини України»

Запрошуємо взяти участь у роботі Всеукраїнської наукової конференції «Дослідження, збереження та популяризація пам’яток історико-культурної спадщини України»

Запрошуємо взяти участь у роботі Всеукраїнської наукової конференції «Дослідження, збереження та популяризація пам’яток історико-культурної спадщини України», яка відбудеться 14 квітня 2021 р. у Національному історико-етнографічному заповіднику «Переяслав» (м. Переяслав, Київська область) в онлайн-режимі на інтернет-платформі Google Meet.

Матеріали Всеукраїнської наукової конференції будуть опубліковані на офіційному сайті НІЕЗ «Переяслав»: https://www.niez.com.ua/ та розіслані учасникам на електронну пошту (разом з іменними сертифікатами учасника) до 18 травня 2021 р.

Напрямки:

  • досвід, перспективи охорони та використання пам’яток і об’єктів культурної спадщини України;
  • археологічні, архітектурні, історичні, мистецтвознавчі дослідження комплексів та окремих нерухомих пам’яток і об’єктів культурної спадщини;
  • роль і місце музейних установ та їх працівників у дослідженні та збереженні культурної спадщини України;
  • популяризація історико-культурної спадщини в музейних установах України в контексті збереження історичної пам’яті;
  • досвід та практика реставрації, консервації, реабілітації та музеєфікації пам’яток і об’єктів культурної спадщини.

 

    Завантажити інформаційний лист: https://drive.google.com/file/d/1_ldZyqoebnN54GPKMarMykMr5C9ws7Mq/view?usp=sharing