ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У РОБОТІ ІV ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «СЕРЕДНЯ НАДДНІПРЯНЩИНА: МАТЕРІАЛЬНА ТА ДУХОВНА КУЛЬТУРА»

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У РОБОТІ ІV ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «СЕРЕДНЯ НАДДНІПРЯНЩИНА: МАТЕРІАЛЬНА ТА ДУХОВНА КУЛЬТУРА»

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ІV Всеукраїнської наукової конференції «Середня Наддніпрянщина: матеріальна та духовна культура» (до 100-річчя від дня народження М. І. Сікорського).

Конференція відбудеться 15 вересня 2023 року в Національному історико-етнографічному заповіднику «Переяслав» (м. Переяслав, Київська область) в онлайн-режимі на базі інтернет-платформи Google Meet.

Для обговорення пропонуємо такі напрямки:

  1. Михайло Іванович Сікорський і українське музеєзнавство.
  2. Народні традиційні ремесла та промисли.
  3. Звичаєво-обрядова культура.
  4. Народна творчість: традиції та сучасність.
  5. Етнографічне музеєзнавство.
  6. Музеї України в умовах сучасної російсько-української війни.

Для участі в роботі конференції необхідно заповнити електронну форму учасника до 15 травня 2023 р. за посиланням: https://forms.gle/Nuf7i7r4SWNtwEoM9.

Про включення доповіді до програми конференції буде повідомлено додатково.

Тексти статей, доповідей, повідомлень необхідно надіслати до 1 серпня 2023 р. на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Матеріали конференції буде опубліковано в збірнику наукових праць «ПЕРЕЯСЛАВІКА: НАУКОВІ ЗАПИСКИ НАЦІОНАЛЬНОГО ІСТОРИКО-ЕТНОГРАФІЧНОГО ЗАПОВІДНИКА «ПЕРЕЯСЛАВ»

Переглянути інформаційний лист: https://drive.google.com/file/d/1UAkqaGUVZRVEAqNT1I_BnL7lZNJal98W/view?usp=share_link